yağlı kağıtta hamsi kızartma

Yağlı kağıtta hamsi kızartma nasıl yapılır? Sağlıklı beslenmek isteyenler veya diyet yapıp fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerin on numara yemeği yağlı kağıt kullanarak balık pişirmektir. Yağlı kağıt üzerinde balık pişirmenin sayısız yararı vardır. Fazla yağ israfı yoktur, evde balık kokusu olmaz, fazla miktarda balık kullanılmaz ve daha nice sayısız faydası vardır şu yağlı kağıtın.

İhtiyacınız kadar hamsiyi temizleyip yıkayın ve süzün. Yıkanmış hamsileri yağlı kağıt yayılmış tavaya koyun. Üzerine tuz, karabiber, pul biber, birkaç damla sıvı yağ serpin ve karıştırın. Orta ateşte balığın bir yüzünü isteğinize göre kızarttıktan sonra diğer yüzüne döndürün, balığın döndürdüğünüz yüzeyini de kızartın ocaktan alın. Afiyet olsun.

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.5 su bardağı pirince ne kadar su konulur

1 su bardağı kuru fasulye kaç kişilik

taze yaprak nasıl haşlanır

ıslatmadan buğday pişirmek