10 dakikada çipura hazır


Çupra balığı pişirme, 10 dakikada çipura hazır. Tavada az yağ içinde çupra balığı pişirme nasıl olur? İstediğiniz sayıda çupra alın, ister temizlenmiş olsun, değilse kendiniz temizleyin.

Çupra nasıl temizlenir? Balığın üzerindeki pul kazınır, karnı boşaltılır ve güzelce yıkanır. Peşinden yan taraflarına çizikler atılır ve içi dışı tuzlanır.

Çupra nasıl kızartılır?
tavanın tabanını örtecek kadar ayçiçek yağı konur ve orta ateşte ısıtılır. Yağ ısındıktan sonra balık unlanır ve bir yüzü üzerine tavaya yatırılır. Bir yüzünü 4 dakika, diğer yüzünü 4 dakika kızarttıltan sonra; birer dakika d10 dakikada çipura hazıraha kızartılır ve tavadan alınır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

1.5 su bardağı pirince ne kadar su konulur

taze yaprak nasıl haşlanır

ıslatmadan buğday pişirmek

1 su bardağı kuru fasulye kaç kişilik